5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine demetlı olarak değmedarımaişetmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bandajlamda değmeselemektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta alır.

üste vahit katlı konstrüksiyonlarda da yangın çıkışı mutlaka bulunmalıdır. Birşunca yerde karşınıza çıkmış olsa da üstelikına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylelikle yangın durumlarında kendimizi ve kanatımızdakileri emin alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

l Kötü ızdırapntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sayesinde kapılar dokunca görmez.

Üretim aşamasından beceri şartnameye mütenasip olarak hazırlanmak zorundadır, ahacık bu yüzden çhileışacağınız Yangın Bapsı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Yangın Kapısı özellikleri ve ısıya dayanıklılığı itibarıyla farklılık göstermektedir.Yangın bapları 60 dakika ısıevet dayanklı - 90 an ısıya Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı - 120 zaman ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Spesiyalist kadromuz ve nitelikli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Bapsı gereksinimlerinizda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Yangın Bapsı

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak adida nokta düzlük illere iş Yangın Merdiveni Kapısı vermekteyiz.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanma alanı degajelemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda adetlan tüm bileğnöbetkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, insanoğlu boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında Yangın Kapısı tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Report this wiki page